Viorica Dăncilă, informații esențiale, cu două zile înainte de alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă susţine o declaraţie de presă, astăzi, la sediul PSD.

Viorica Dăncilă, președintele PSD, susţine o declaraţie de presă astăzi, 07 noiembrie 2019, începând cu ora 20.00, la sediul central al PSD din Șos. Kiseleff:

”Iohannis nici nu s-a instalat bine la Palatul Vctoria și anunță scumpiri, taxe, concedieri. Acesta este noul Guvern al României. Echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, oameni puşi acolo ca să răspundă la comenzi şi să îi mai asigure un mandat. Aceşti oameni s-au trezit peste noapte miniştri şi, în afară de tăieri, desfiinţări şi concedieri, nu ştiu să facă nimic”.

”Eliminarea subvențiilor, acum în pragul iernii, va fi catastrofală pentru mulți români”

”Noul ministru al Agriculturii nu vrea magazine românești și anunță desființarea magazinului Unirea. Noii guvernanți nu țin cu românii. Vor să crească importurile și marile lanțuri alimentare să domine piața.”

”Ludovic Orban vrea introducerea unei noi taxe, pentru proprietarii de mașini”

”Ludovic Orban a început valul de concedieri din sectorul bugetar. Aceste demiteri se fac fără nicio evaluarea. Angajații la stat, pentru acest guvern sunt un fel de paria”

”Noul ministru al Transporturilor nu știe nici cât costă o călătorie cu metroul”

”Noul ministru al Agriculturii vine la prima ședință de Guvern cu copiuțe”

”Adevărul este că acest Guvern este un pericol pentru România și trebuie oprit la vot! Nu trebuie să lăsăm toată puterea asupra acestei țări în mâna unui singur om! Dacă au făcut atâtea în doar 3 zile, imaginați-vă ce îi așteaptă pe români!

Partidul Social Democrat va fi cea mai dură, cea mai agresivă şi cea mai bună opoziţie pe care au văzut-o vreodată aceşti amatori. Pentru că am fost și rămânem singurul partid care și-a asumat creșterea veniturilor și creșterea nivelului de trai al oamenilor! O să luptăm cu ei până când vor dispărea de la guvernare şi vor rămâne din nou în memoria colectivă drept cel mai crud şi mai incompetent guvern, aşa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi.

Nu îi vom lăsa să facă acestei ţări tot răul de care sunt în stare. Și pentru acest lucru, e nevoie ca la votul de duminică românii să aleagă Partidul Social Democrat și Viorica Dăncilă, singurii care au puterea de a înlătura acest dictator și marionetele lui din fruntea statului român!”, a spus Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel