Viorica Dăncilă merge la CCR, dacă Iohannis nu acceptă interimarii propuși de PSD

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a spus, sâmbătă, în ședința Comitetului Executiv PSD de la Mamaia, că se va adresa Curții Constituționale, dacă președintele Klaus Iohannis nu va accepta interimarii propuși de PSD.

Problema interimarilor a fost ridicată în ședința Comitetului Executiv, iar Viorica Dăncilă a afirmat că va merge la Curtea Constituționnală pentru a fi rezolvată situația, în cazul în care șeful statului va respinge interimarii propuși de PSD, conform Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. În schimb, președintele nu a precizat nimic despre interimarii propuși de Viorica Dăncilă la portofoliile deținute de ALDE, după ieșirea partidului de la guvernare.

Șeful Executivului a transmis, marți, propunerile de miniștrii interimari. Astfel Niculae Bădălău a fost nominalizat la Energie, Ioan Deneș la Mediu și Ștefan Radu Oprea ministru pentru Relația cu Parlamentul.

În altă ordine de idei, Guvernul va depune plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, pe fondul afirmațiilor șefului statului, care a numit Guvernul ca fiind unul "corupt". Mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel