Urmărește emisiunea live


Viorica Dăncilă i-a cerut demisia lui Carmen Dan. Surse România TV

Carmen Dan
Carmen Dan

Viorica Dăncilă i-ar fi cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul Afacerilor Interne, anunţă România TV. 

Potrivit România TV, premierul Viorica Dăncilă i-ar fi cerut demisia ministrului Carmen Dan, însă aceasta ar refuza să facă acest lucru. Au fost discuţii aprinse între premier şi ministrul Afacerilor Interne, anunţă sursa citată. Viorica Dăncilă a chemat-o pe Carmen Dan la Guvern pentru a discuta despre acest lucru. Carmen Dan a fost unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea.

Astăzi, preşedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea lui Teodor Meleşcanu de la conducerea Ministerului de Externe şi a lui Carmen Dan de la MAI, ca urmare a problemelor care s-au constatat duminică, la vot. 

"Aceste probleme trebuie rezolvate însă urgent, fiindcă vine următorul tur de scrutin, în toamna acestui an avem prezidențiale și, fiindcă nu am încredere în Guvern să găsească soluții rapide și corecte, voi înființa la nivelul Administrației Prezidențiale o comisie mixtă care va începe să lucreze. Îi voi invita pe toți cei care au atribuții în domeniu, rolul acestei comisii este de a identifica problemele majore, de a veni cu soluții și de a propune aceste soluții autorităților care pot veni cu reglementări, Parlamentului, Guvernului, AEP-ului, în principal.

Dar, după atâtea probleme, este evident că trebuie să existe și urmări politice. Cei care nu au organizat corespunzător sau chiar au organizat intenționat prost aceste alegeri, trebuie să plătească cu funcția. Atenție, vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc și alte probleme, este o chestiune pe care o vom discuta după ce există prima analiză.

Așadar, fiindcă nu au știut să își dea demisia de onoare, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a doamnei ministru de Interne. Imediat însemnând imediat!", a declarat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel