EXCLUSIV  Viorica Dăncilă, ”greu de ucis” după prezidențiale. Remus Borza, pronostic ce schimbă calculele

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Deputatul Remus Borza a făcut un pronostic legat de Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Viorica Dăncilă este prezidențiabilul care a crescut cel mai mult în sondaje: de la 7-8% spre 23%. Toată lumea i-a pus o etichetă. Indiferent cine ar fi fost președinte la PSD, era indezirabil în raport cu președinte, cancelarii, servicii. Ca și percepție publică, președintele PSD era inamicul public numărul 1. Iată că, de doi ani, Viorica Dăncilă se află la Palatul Victoria și nimeni nu a scris niciun rând că ar fi coruptă, că ar fi încasat comisioane sau că ar fi avut interes cu încheierea unor contracte. S-a dovedit, mai ales în ultimele luni, că Viorica Dăncilă este mult mai deșteaptă, mai curajoasă, mai tenace, și mai onestă decât mulți bărbați de stat ai României", a spus deputatul Remus Borza în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii „Borza Analytica" de la DCNews.

„În turul doi al alegerilor prezidențiale, în confruntarea cu Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă va obține 40-42%, ceea ce o va face greu de ucis. S-a încercat fără succes debarcarea lui Dăncilă a doua zi după moțiune, se va încerca din nou după prezidențiale. Însă, un candidat care va obține un scor dublu față de scorul partidului, va fi greu de dat la o parte.

În măsura în care Dăncilă va face curățenie, va promova oameni competenți, onești, integri, PSD are o șansă reală de a se reinventa și recredibiliza din perspectiva alegerilor din 2020, locale și mai ales parlamentare", a mai spus Remus Borza la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel