Viorica Dăncilă despre trădătorii din partid: Românii îi vor sancționa

Viorica Dăncilă a vorbit, în direct, la un post de televiziune, despre trădătorii de la moțiunea de cenzură, dar și despre posibilitatea ca unii oameni din partid să asigure cvorumul și să susțină Guvernul Orban.

Întrebată dacă îi este teamă de trădători sau de oamenii ademeniți de o nouă putere, care ar putea să rupă decizia partidului, să voteze și să asigure cvorumul, Viorica Dăncilă a răspuns, în direct, la România TV:

"Nu-și vor trăda partidul, îi vor trăda pe români. Nu cred că cineva, astăzi, va trăda toate speranțele românilor și lipsa grijei de mâine. Eu nu cred acest lucru. La moțiunea de cenzură poate erau supărați pe președintele partidului, pe președinți de organizații, poate au fost alte motive, dar acum, nu cred că vor fi parte a acestui partid de guvernare care ia măsuri împotriva românilor. Eu cred că și celelalte formațiuni politice ar trebui să se gândească bine, dacă se subordonează pentru a doua oară ordinelor date de președintele candidat, Iohannis. Dacă unii o vor face, înseamnă că, candidatul Iohannis îți alege locotenenții în cei care vor fi prezenți la acest vot. Sunt convinsă că românii îi vor sancționa pentru că ei vor fi parte din acest program. Prin prezența lui și votul lor, susține Guvernul Iohannis, Guvernul care ia aceste măsuri împotriva românilor, Guvernul austerității, Guvernul care a închis spitale și școli și care nu a învățat nimic"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel