Rezultat vot prezidențiale. Viorica Dăncilă, declarații, la plecarea de la PSD, însoțită de fiul său: Regret despre TRĂDĂTORI

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a făcut declarații importante, la ora 01:00, la plecarea de la sediul PSD, alături de fiul său. 

”Mă bucur că a candidat Mircea Diaconu, a obținut un scor bun. Mă îngrijorează scorul de la București, o să discutăm, cred că se poate obține un scor mai bun. În unele părți (județe) sunt mulțumită, în altele, cred că trebuie să avem o discuție. Mâine vom face o analiză pe procente, comparativ cu anul 2014, vom face o comparație și cu alegerile europarlamentare.” a spus Viorica Dăncilă, de la sediul PSD. 

”Decât dacă ești arogant poți să spui că am câștigat” a precizat președintele PSD, adăugând că nu poate avea această aroganță. ”Se impune dezbaterea de 1 la 1, cu Klaus Iohannis” a precizat liderul PSD, adăugând ”sper să fie curajos și să vină la această dezbatere”. 

Pentru Dan Barna, Viorica Dăncilă a afirmat: ”Așa e într-o competiție, probabil la următoarele alegeri va avea un scor mai bun, are un scor bun”. 

”Știam cu o oră înainte - de exit poll- votul în teritoriu, știam că va fi un scor cât de cât bun, dar nu știam cât are dl Barna și nu știam diferența dintre noi” a precizat Viorica Dăncilă. 

”Președinții de organizații s-au implicat unii da, unii mai puțin” a adăugat premierul. 

”Sigur, da”, întrebată despre o strategie pentru diaspora: ”Mai multă informare, pentru că au fost multe dezinformări”. 

”Singurul regret e că am avut prea multă încredere în unii oameni care m-au dezamăgit. Mă refer la colegi de partid care au trădat, cu referire la moțiune, la trecerea guvernului” a mai susținut Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel