Viorica Dăncilă, decizie cu privire la candidatura la prezidențiale: ''De aceea am vrut Congresul mai devreme''

Premierul României Viorica Dăncilă a susținut un interviu în cadrul emisiunii "Marius Tucă Show" în care a făcut precizări cu privirea la o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale. 

"Nu (candidez la prezidenţiale – n.r.). Eu cred că nu mai trebuie să avem această opinie că şeful partidului trebuie să fie candidatul la prezidenţiale. Pot să îi fiu alături, pot să organizez partidul. Eu cred că nu trebuie să mai mergem în aceeaşi logică. Candidatul trebuie să se bucure de popularitate. De aceea am vrut acest Congres mai devreme pentru ca toate eforturile noastre să fie axate pe candidatul la prezidenţiale", a precizat Viorica Dăncilă, la Marius Tuca Show, într-o emisiune transmisă pe mediafax.ro.

De asemenea, premierul a făcut precizări și cu privire la persoana care ar putea candida din partea PSD și a susținut că s-ar bucura să o vadă pe Gabriela Firea, candidat la prezidențiale. 

"Categoric, orice coleg bine plasat în sondaje, cum stă Gabi Firea. Eu refuz să cred că există tabere. Mai sunt şi alţi colegi care se bucură de susţinere în partid. Aşa e în democraţie Asta nu înseamnă că suntem rivali, că ne certăm şi nu avem aceeaşi ţintă de a creşte PSD", a mai precizat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel