Viorica Dăncilă: De ce nu votăm Guvernul Orban. Să răspundă în fața românilor!

Viorica Dăncilă/Foto Agerpres
Viorica Dăncilă/Foto Agerpres

Viorica Dăncilă a spus, din nou, că toți parlamentarii din PSD care vor vota Guvernul Orban vor trăda PSD și vor trebui să plece din partid.

„Știu că întrebarea este de ce nu ne prezentăm la vot și de ce nu votăm Guvernul Orban. Pentru că noi nu putem să susținem un program de guvernare care ia măsuri împotriva românilor. Dacă veneau cu un program de guvernare prin care continuau măsurile bune și nu vorbeau de austeritate (...), poate ne gândeam la acest lucru, pentru că pentru noi sunt importanți românii. Dacă noi am vota Guvernul, înseamnă că am fi de acord cu măsurile din programul de guvernare.

PSD nu va participa la vot, iar cei care vor participa înseamnă că trădează PSD și vor trebui să plece din partid. Cred că toți cei care vor vota acest guvern sunt parte a programului de guvernare și vor trebui să răspundă în fața românilor", a spus Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a adăugat că parlamentarii care au demis Guvernul au responsabilitatea de a găsi voturile necesare pentru învestirea noului Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel