Viorica Dăncilă - Corina Crețu, întâlnire marți

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni marți cu comisiarul european Corina Crețu. Va fi prima întâlnire oficială pe care noul premier o are de la depunerea jurământului. 

Viorica Dăncilă se va întâlni cu comisarul Corina Crețu la Palatul Victoria, urmând ca apoi, în jurul orelor 11:00 să efectueze declarații comune de presă. 

Comisarul european Corina Creţu a fost prezentă luni seara la festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului "Reporter şi Blogger European", ediţia 2017, acolo unde le-a cerut tinerilor să se implice "activ" în politică, pentru că viitorul acestei ţări depinde de ei. 

"Suntem într-un moment în care Uniunea Europeană se redefineşte, este pentru prima dată când România are ocazia să se redefinească. Vă mulţumesc foarte mult că vă implicaţi, pentru că mă dezamăgeşte faptul că văd atâţia tineri care nu sunt interesaţi de politică. Să vă implicaţi activ, pentru că viitorul acestei ţări ţine de dumneavoastră", a afirmat Creţu la evenimentul organizat ce Reprezentanţa Comisiei Europene în România (CER). 

Ea le-a spus jurnaliştilor că este important ca, prin ceea ce ei scriu, să schimbe mentalităţile din România în ceea ce priveşte UE. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel