Viorica Dăncilă, funcție pentru Lia Olguța Vasilescu. Cristoiu: Asta e știre!

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a făcut un anunț legat de Lia Olguța Vasilescu.

Viorica Dăncilă a spus că Lia Olguța Vasilescu va conduce campania electorală pentru alegerile prezidențiale. De asemenea, a precizat că sondajele interne ale partidului arată că va intra în turul al doilea al prezidențialelor.

„Intrăm în turul doi. Lia Olguța Vasilescu va fi șeful campaniei electorale. Va conduce campania”, a spus Viorica Dăncilă în cadrul unui interviu difuzat, luni seară, la România TV. „Eu cred că toți colegii vor fi implicați în campania electorală”, a mai spus Dăncilă.

„A dat o știre: Olguța Vasilescu, șefă de campanie”, a remarcat imediat Ion Cristoiu. „Da, nu a anunțat public până acum”, a spus, ulterior, Victor Ciutacu.

Viorica Dăncilă, întrebată ce scor își asumă PSD în primul tur al alegerilor, din 10 noiembrie, a răspuns că unul care să permită intrarea în al doilea tur și apoi câștigarea alegerilor.

Pe 10 noiembrie, în România, vor avea loc alegeri prezidenţiale. Mandatul şefului statului este de cinci ani. Preşedintele României este ales „prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat, în condiţiile legii".

Este declarat ales candidatul care a întrunit, în primul tur de scrutin, majoritatea de voturi ale alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente. În cazul în care niciunul dintre candidaţi nu a întrunit majoritatea de voturi, va fi organizat al doilea tur de scrutin pe 24 noiembrie, la care participă primii doi candidaţi stabiliţi în ordinea numărului de voturi obţinute în primul tur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel