Viorica Dăncilă: Ana Gomes poate fi comparată cu Monica Macovei

Viorica Dăncilă a criticat-o dur pe Ana Gomis, europarlamentar UE din partea Portugaliei care a criticat dur România, după decizia lui Tudorel Toader de a propune revocarea șefei DNA. 

"A fost o declarație neinspirată a doamnei Ana Gomes. În cazul ei, chiar Portugalia a vrut să îi retragă imunitatea pentru că și-a defăimat propria țară. În această privință putem să o asemănăm cu Monica Macovei. Ea este membră a fundației Friends of Europe, patronată de George Soros, deci nu este în necunoștință de cauza, în privința a ceea ce vrea să inducă în România. În opinia mea, ea și-a depăsit în mod clar atribuțiile de europarlamentar. Am avut discuții la Bruxelles cu oficialii europeni în privința legilor jutiției și i-am rugat să mă contacteze personal în momentul în care sunt neclarități. Cel mai bine discuți cu Guvernul României. Doamna Ana Gomes a vrut să iasă în evidență," a spus Viorica Dăncilă la România TV.

Reamintim că eurodeputatul Ana Gomes a criticat dur România după propunerea de revocare a șefei DNA. Ea a spus că Guvernul României încearcă să saboteze lupta anticorupție. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel