Secretarii de stat ai ALDE, eliberaţi din funcţie

Guvernul României
Guvernul României

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcție mai mulți secretari de stat ai ALDE, potrivit unor hotărâri publicate în Monitorul Oficial. Printre aceștia se numără și Andreea Lambru, secretarul adjunct al Guvernului. Deciziile vin la aproape trei săptămâni de când ALDE a ieșit de la guvernare.

Doar trei dintre secretarii de stat ai ALDE au fost eliberați din funcție de către prim-ministru fără să solicite acest lucru. Aceștia sunt Maria Magdalena Grigore, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, Silviu-Dănuți Măcuță, secretar de stat la Ministerul Cercetării și Inovării și Cezar Caleap, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Alți șase secretari de stat, printre care și Andreea Lambru, secretar adjunct al Guvernului, au fost eliberați din funcțiile pe care le dețineau în Executiv, la cerere. Prin urmare, Eleodor-Mihai Mandreș a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Ionel Muscalu din cea de secretar de stat la Ministerul Muncii, Iulian Octavian Stana din cea de secretar de stat la Ministerul Mediului, transmite Mediafax.

Tot la solicitarea lor au fost eliberați posturi și Adrian Vlad Chiotan din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități și Petre Ionel din cea de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel