Viorica Dăncilă, program ce vizează natalitatea. Eugen Teodorovici a făcut anunţul

natalitate
natalitate

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a afirmat că prim-ministrul Viorica Dăncilă are în plan desfășurarea unor proiecte pe teme sociale, unul dintre ele vizând creșterea natalității.

Doamna prim-ministru vrea să facă mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele se referă la creșterea natalității. Și foarte multe măsuri chiar frumoase, chiar de suflet, am auzit, nu sunt convins, nu am auzit din partea Domniei Sale că aș fi cel care se ocupă de acest program, a declarat Teodorovici în cadrul Școlii de vară a femeilor social-democrate, organizate vineri, în Constanța.

Este un program care va fi lansat foarte curând, foarte multe măsuri, pe toate zonele, nu doar de fiscalitate, pe toate zonele, pentru ca famiile tinere să fie încurajate să aibă copii, pentru că am văzut că și pe agendă aveți un subiect legat de populația României, situația demografică și restul. Și dacă nu acționăm astăzi, cu efecte ăna nii care urmează, vom avea de suferit ca nație, a mai spus minsistrul Finanțelor citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel