Viorica Dăncilă, despre casa de la Predeal: Este vorba de intimitatea mea

Viorica Dăncilă susține că lucrările la casa pe care o deține la Predeal nu sunt gata, iar pentru a demonstra acest lucru a invitat o jurnalistă la ea acasă, dar fără să filmeze. Cu toate acestea, fotografii cu lucrările vor fi trimise presei. 

Viorica Dăncilă a fost întrebată de Victor Ciutacu, în direct la România TV, dacă invită presa la ea acasă la Predeal pentru a demonstra că nu e gata. 

”Nu. Eu am invitat jurnalistul care mi-a spus că nu e gata casa. Persoana respectivă am invitat-o. Vă dați seama că nu pot să bag toată presa în casă. Este vorba de intimitatea mea. Pe jurnalista respectivă o să o iau, dar fără să filmeze și să vadă lucrările. Dumneavoastră ați lăsa să vă filmeze în casă? Dar, persoana respectivă o iau. Fac poze și trimit la toată presa. E totuși intimitatea unei familii”, a precizat Viorica Dăncilă la România TV.

Totul a pornit după ce la conferința de presă organizată de Viorica Dăncilă în această seară o jurnalistă a susținut că lucrările de la casa Vioricăi Dăncilă de la Predeal sunt gata. Pentru a demonstra contrariul, Dăncilă a invitat-o pe jurnalistă la Predeal pentru a vedea că lucrările sunt încă în desfășurare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel