Viorica Dăncilă, atac la PNL şi Iohannis: Ne-am săturat de politica lor de austeritate

Viorica Dăncilă afirmă că, prin dărâmarea Guvernului şi noua formulă propusă de PNL, cei din opoziţie demonstrează că  "nu le pasă de români, nu le pasă de România".

Aflată la un eveniment electoral în localitatea Săuceşti - Bacău, Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a făcut un comentariu asupra modului în care opoziţia condusă de Klaus Iohannis îi priveşte pe români. 

"Şase bărbaţi de stat, în frunte cu candidatul Iohannis au dărâmat un guvern, au adus ţara în instabilitate, au venit târziu cu o formulă guvernamentală şi cu un program care arată că nu le pasă de români, nu le pasă de România, nu le pasă de părinţii şi bunicii noştri, nu le pasă de viitorul copiilor şi nepoţilor noştri. Iar la acest lucru nu putem răspunde decât într-un singur fel: să arătăm că România este a noastră. Noi, românii, trebuie să ne decidem soarta. Noi, românii, trebuie să creionăm viitorul copiilor şi nepoţilor noştri.

Că ne-am săturat de politica lor de austeritate, ne-am săturat să ne privească cu aroganţă de la microfonul Administraţiei prezidenţiale un preşedinte care se gândeşte la români din cinci în cinci ani, şi atunci doar pentru a jigni şi a-i susţine pe cei care iau măsuri împotriva românilor", a declarat Viorica Dăncilă.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel