Viorica Dăncilă, atac la Klaus Iohannis: Cel mai toxic președinte pe care România l-a avut vreodată

Klaus Iohannis - Viorica Dancila
Klaus Iohannis - Viorica Dancila

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, l-a atacat pe Klaus Iohannis, candidat PNL la preșdinție, spunând că acesta a fost cel mai "toxic" președinte, ce a sacrificat românii din ambiția de a obține un nou mandat.

"Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care România l-a avut vreodată, un președinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat guvernul, care și-a bătut joc de constituție și de deciziile CCR. Un președinte care a arunca România în haos doar pentru a își impune guvernul său. Un președinte care timp de 5 ani nu a făcut nimic pentru România. Avem un președinte care a sacrificat românii din ambiția de a obține un nou mandat", a declarat Viorica Dăncilă.

"Oamenii îi vor sancționa și la alegerile din toamnă și la cele ce vor veni, pentru că niciun român nu vrea să trăiască în dispreț. E datoria noastră să ne mobilizăm pentru a nu lăsa să facă acestei țări tot răul de care sunt capabili", a mai spus candidatul PSD la prezidențiale, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel