Viorel Ștefan, în locul lui Nicolae Burnete. Viorica Dăncilă, anunț de ultimă oră

Rodica Mitu / 07 sep 2018 / 12:17
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Burnete, a demisionat din Guvernul Dăncilă. Premierul României a anunțat, vineri, ce propunere a trimis la Palatul Cotroceni.

Vicepremierul Viorel Ştefan a fost propus ministru interimar al Cercetării şi Inovării, a anunţat, vineri, 7 septembrie, premierul Viorica Dăncilă.

„Deja am propus pentru interimat la Cercetare pe domnul vicepremier Viorel Ştefan. Am trimis adresă către Cotroceni”, a declarat Dăncilă, care efectuează o vizită în judeţul Argeş.

Amintim că pe data de 31 august, Nicolae Burnete a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării şi Inovării, potrivit unui comunicat publicat la momentul respectiv pe site-ul instituţiei. La acel moment, spunea despre demisie că este irevocabilă. „Ministrul Cercetării și Inovării, prof. dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoștința opiniei publice faptul că în această dimineață mi-am depus demisia la Cabinetul premierului. Demisia mea este irevocabilă și cel puțin la acest moment, nu va face subiectul unei conferințe de presă", transmisese Nicolae Burnete.

 

Vezi și: Klaus Iohannis, cerere de urmărire penală a ministrului Sandu Gabriel