Viorel Soroceanu, fost campion la box, găsit mort în parcare

Un fost mare sportiv, campion național al României, a fost găsit mort într-o parcare din Iași.

Fostul campion național la box, Viorel Soroceanu,în vârstă de 63 ani, a fost găsit mort într-o parcare a unui centru comercial. Viorel Soroceanu a fost găsit în autoturismul proprietate personală, în parcarea unui centru comercial din cartierul ieșean Nicolina.

Fostul boxer, antrenor emerit, și-a tăiat venele, disperat fiind din cauza stării sale de sănătate. Soroceanu a lăsat și un mesaj de adio, în care îi cerea iertare mamei sale pentru gestul făcut și în care explică faptul că din cauza bolii la ficat de care suferea a ajuns să își pună capăt zilelor.

Nu este prima tentativă de sinucid la care recurge fostul mare campion. Soroceanu a mai încercat să se sinucidă și în urmă cu doi ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu acea boală nemiloasă, La acea vreme însă medicii au putut să îl salveze. Viorel Soroceanu a fost unul din cei mai apreciați antrenori emeriți de box.  

Viorel Soroceanu a fost campion național de două ori în anii ’70 și a boxat cu campionul mondial din 1973, Howard Davis Jr, relatează bzi.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel