Viorel Cataramă vrea la Primăria Capitalei

Viorel Cataramă,  prim-vicepreşedintele PNL Sector 2,  a anunţat, duminică, la şedinţa PNL Bucureşti, că vrea să candideze din partea liberalilor pentru funcţia de primar general al Capitalei.

"Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală", a spus Viorel Cataramă.

"În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alinaţă condusă de dl Cioloş, un impostor politic care a supt din seva PNL şi l-a trădat.

Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi ca lucrează la nu ştiu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câştige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate şansele şi toate atuurile să câştigăm alegerile. Cu o condiţie - să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spaţiul public ideile socialiste, mă refer la dl senator Zamfir, care ne-a făcut atâta şi atâta rău, să adoptăm un program de dreapta şi să ne focusăm spore electoratul care votează dreapta", a mai spus Cataramă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel