Viorel Cataramă, inspirat de Donald Trump: Cum și-a redenumit moțiunea

Candidatul la funcţia de preşedinte al PNL, Viorel Cataramă, a declarat sâmbătă, la Bistriţa, că doar moţiunea sa este de dreapta, în timp ce contracandidaţii săi, Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, ar avea moţiuni şi comportamente de stânga. 

Cu această ocazie, Cataramă a anunţat că şi-a schimbat titlul moţiunii în "Să facem PNL mare, din nou", inspirându-se din sloganul de campanie al actualului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. 

"Se prefigurează o bătălie între stânga şi dreapta în interiorul partidului. Două moţiuni, pe care eu le consider de stânga, şi o moţiune de dreapta, moţiunea mea. Moţiunea mea şi-a schimbat titlul astăzi şi, pentru congres, se va numi: "Să facem PNL mare, din nou", aşa cum Donald Trump a spus "Să facem America mare, din nou". Acest titlu a reieşit din discuţiile mele cu organizaţiile", a spus Cataramă. 

Întrebat dacă îi consideră pe Ludovic Orban şi Cristian Buşoi oameni de stânga, Viorel Cataramă a răspuns afirmativ. 

"Mai mult sau mai puţin, da. În primul rând, nu acceptă ideile moţiunii mele, pe care le consideră ca fiind extremiste, riscante, perdante pentru PNL. (...) Modul în care s-au manifestat public - de fiecare dată s-au manifestat mai mult populist decât liberal. Luaţi presa ultimilor ani, vedeţi modul în care au acţionat din punct de vedere ideologic colegii mei, citiţi moţiunile, o să vedeţi că nu este nicio diferenţă între o moţiune a unui partid care se declară de stânga şi moţiunile lor. Nu se apleacă cu precădere către electoratul nostru, ci vor să mulţumească tot electoratul, adică să nu supere pe nimeni, mai ales pe cei din partea stângă", a afirmat Cataramă. 

În opinia lui Cataramă, "grupările" Orban şi Buşoi sunt "ireconciliabile" şi au creat o fractură în interiorul partidului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel