Violeta Alexandru vs liftieră. "Aţi mai pomenit aşa ceva? Premieră în România"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Meciul dintre Violeta Alexandru, şi liftiera de la minister nu s-a terminat, ba chiar a ajuns în prelungiri.

După ce Violeta Alexandru a anunţat că nu are nevoie de liftier la minister şi că poate să apese singură pe buton, iată că disputa cu liftiera de la minister nu s-a terminat. Iată ce mesaj a apărut pe reţelele sociale: 

"Băi, eu am leșinat de râs! Efectiv moooor.

Deci...avem așa: una bucată absolventă de facultate particulară, pe nume Bau, fezandata prin tot felul de ONG-uri ale lui Șoroș, fără să știe să facă de niciunele, luată și pusă, hop! ministru chiar la Muncă.

Și intr-o zi, se gândi ea, spartana și luptătoarea cu salariile care trebuie reduse că nu se mai poate, domne, cu atâtea cheltuieli, văleu, lume, că ce caută aia în liftul ministerului de apasă pe butoane? Ia poftim, femeie, afară, ca avem și noi degete! Și iese ministra mândră și anunță cum a reformat ea ministerul și a redus, neică, ditamai cheltuielile, că nu se mai putea, văleu, lume!

Numai că cei de la firma de mentenanță a liftului zic că liftiera e a lor, plătită din banii lor și că ei dau garanție la liftul ăla doar dacă e cu tot cu liftier.

Și hop, cu liftiera, cu degetele personale, la loc, în liftul ministerului. Pentru că ministra dăduse afară o angajata a unei firme private, nu a ministerului. 

Băi, voi ati mai pomenit așa ceva? Băi, e ministru la Muncă, adică ăia cu Revisalul, cu contractele de muncă, cei care vin să ne controleze pe noi cum e cu salariații. Și ea nu e în stare sa îsi verifice salariații de lângă ea, din minister? Atâta prostie, să avem pardon, e în premieră în România. Cred că s-a dat concurs de proști când s-a format guvernul ăsta, prea e la mișto totul", a scris jurnalistul Adriana Vitan Balint pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel