Violeta Alexandru ar pensiona cu forța o directoare de la Casa de Pensii, ”ca să pună un PNL-ist în locul ei”

Violeta Alexandru ar dori s-o pensioneze forțat pe directoarea Casei de Pensii Mureș, pentru a pune în locul ei un PNL-ist. 

”Doamna Violeta, care declara că dorește să crească vârsta de pensionare la 70 de ani, vrea, acum, să pensioneze cu forța, la 61 de ani, directoarea Casei de Pensii Mureș.” sunt acuzațiile fostului consilier în ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu. Violeta Alexandru ar dori să o pensioneze pe Eugenia Neagoe, conform acuzațiilor. 

Notă maximă la evaluare

”Eugenia Neagoe a primit, în octombrie 2019, acordul Casei Naționale de Pensii Publice să mai rămână 1 an în activitate, după împlinirea vârstei standard de pensionare la femei, care este acum de 61 de ani și 3 luni. Noua conducere a CNPP i-a transmis că anulează acordul, ca să pună un PNL-ist în locul ei, deși ea e în funcție din 2001, de la înființarea instituției, iar Mureșul este unul dintre județele cu cele mai bune rezultate. Și toate acestea după ce Neagoe a primit notă maximă la evaluarea din ianuarie 2020. Să fii pensionat, cu forța, de la Pensii, e noua realizare a Violetei Alexandru!” a scris Vasilcoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel