EXCLUSIV  Violeta Alexandru a ÎNCĂLCAT LEGEA când a publicat telefonul șefului de la Casa de Pensii. ”S-a descalificat! Gest propagandistic”

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat numărul de telefon al președintelui Casei Naționale de Pensii, spunând că a venit momentul ca acesta să auda vocile necăjite ale pensionarilor.

Referitor la această situație, avocatul Lucian Bolcaș a comentat pentru DC News gestul ministrului Muncii din Guvernul Orban, cu precizări de specialitate:

”Este regretabil că cineva ce deține înalta funcție de ministru să nu aibă habar de legile care trebuie aplicate. E vorba, în primul rând, de drepturile persoanelor. Accesul la datele personale este strict reglementat. Încălcând această reglementare de dragul publicității, doamna ministru s-a descalificat din mai multe puncte de vedere. În primul rând, a fost un gest pur propagandistic, de natură de a lovi într-o persoană, nu într-un sistem și nu într-o situație determinată. În al doilea rând, a demonstrat că nu știe ce drepturi ale omului trebuie să apere din funcția de ministru”, a spus, joi, avocatul pentru site-ul nostru.

”Este indispensabil pentru un ministru să cunoască drepturile cetățenilor pe care le apără. De fapt, el ce apără? Își apără funcția sa, propaganda pe care o face în virtutea acestei funcții, un punct de vedere pe care-l exprimă public și nu totdeauna corect, în loc să se orienteze spre ceea ce într-adevăr trebuie apărat, ceea ce reprezintă o carența extraordinară în statul nostru de drept, și anume asigurarea drepturilor cetățenilor. Doamna ministru face spectacol nelegal. Dacă e vorba de un telefon de serviciu, el trebuia să fie publicat pe site-ul ministerului sau al instituției din care face parte”, a încheiat avocatul Lucian Bolcaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel