EXCLUSIV  Violențe la protestul de duminică. Anunț de la Corupția Ucide-VIDEO

Corupția Ucide susține că doi membri ai acestei organizații au fost agresați de jandarmi. DC News vă prezintă și un filmuleț de la protestul de duminică seară, 17 decembrie 2017.

"Doi membri Corupția Ucide au fost agresați de jandarmi, fără ca ei să fie violenți. Un protestatar a fost luat pe sus și aruncat într-o baltă, motivul: 'Mergeai prea repede, ce te grăbești așa?'. Asta i-a răspuns jandarmul.

Dacă ai fost in această seara la protest și ai fost lovit, bruscat, provocat de către jandarmi, ti s-a vorbit urât, te rugăm să comentezi experiență ta in aceasta postare sau să ne relatezi întâmplarea într-un mesaj privat. Ar fi ideal sa identificați jandarmul agresiv, poate ați reușit să găsiți o fotografie cu el, sau este suficient să faceți un screenshot in cazul in care îl recunoașteți într-unul din live-uri. Ne întrebăm, de ce jandarmii își ascund identitatea purtând cagule?

P.S.: Știm că orice pădure are uscaturile ei, dar parca, în ultimă perioada, cei care își fac treaba exemplar dispar din dispozitive.

Le mulțumim jandarmilor care s-au purtat impecabil. Este evident faptul că nu ne dorim violențe, dar nu vom tolera abuzurile și provocările. Acționați în litera legii, așa cum o facem și noi.

Dacă lucrezi in jandarmerie și primesti ordine care încalcă legea te rugam să ne scrii in privat, nu îți vom divulga identitatea", este mesajul postat pe pagina Corupția Ucide.

Iată imagini de la protestul de duminică seara:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel