Vînă (FCSB): Ianis Hagi a demonstrat la FC Viitorul şi la naţională că merită să joace în străinătate

Fotbalistul formaţiei FCSB, Ionuţ Vînă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se bucură de transferul lui Ianis Hagi la campioana Belgiei, Genk, şi a precizat că prietenului său a demonstrat la FC Viitorul şi la echipa naţională că merită să joace în străinătate.

"Mă bucur foarte mult pentru el. Ianis este prietenul meu, ştiu cât de mult munceşte în fiecare zi şi cât de mult şi-a dorit acest transfer. Iar eu cred că merită acest transfer. A demonstrat atât la echipa de club, cât şi la naţională că merită un loc în străinătate. Iar eu cred că această echipă este foarte bună pentru el ca o intermediară pentru ca apoi să facă pasul la o echipă de top", a spus Vînă, fost coleg cu Ianis Hagi la FC Viitorul.

Antrenorul formaţiei FCSB, Bogdan Andone, a declarat la rândul său că Genk este doar o etapă pentru Ianis Hagi în drumul său spre o echipă de top. "E un transfer important pentru Ianis. E un campionat dinamic, cred că se va adapta cu uşurinţă. Cu siguranţă Genk va fi doar o etapă, un prim pas spre un club de top din Europa", a spus Andone.

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a semnat, vineri, un contract valabil până în 2024 cu campioana en titre a Belgiei, Racing Genk, acolo unde va fi coleg cu un alt jucător român, Vladimir Screciu.

Conform presei belgiene, valoarea transferului se ridică la aproximativ 8 milioane de euro, sumă care include şi bonusuri.

După ce s-a remarcat luna trecută la Campionatul European de tineret, fiul lui Gheorghe Hagi va avea şansa să joace în această toamnă cu Genk în grupele Ligii Campionilor.

Jucătorul de 20 de ani a avut o experienţă nereuşită în străinătate, la echipa italiană Fiorentina (iulie 2016-ianuarie 2018).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel