Viktor Orban: Este important că Timmermans, candidatul lui Soros, a fost torpilat

Viktor Orban, premierul Ungariei, afirmă că Guvernul ungar a reuşit să impună voinţa declarată a ungurilor care au votat în alegerile pentru Parlamentul European, aducând în posturile de conducere a Uniunii Europene oameni care respectă naţiunile şi se opun migraţiei. 

Mare parte din problemele Europei sunt legate de liderii din UE care susţin migraţia, a insistat Viktor Orban în interviul său săptămânal radiodifuzat.

Potrivit premierului ungar, este important că socialistul Frans Timmermans, "candidatul lui Soros (miliardarul american George Soros), a fost torpilat", în timp ce preşedintele Partidului Popular European (PPE) Manfred Weber nu a devenit preşedintele Comisiei Europene pentru că s-a exprimat "într-un mod lipsit de respect la adresa cetăţenilor din mai multe ţări, inclusiv Ungaria".

Viktor Orban a amintit că "occidentalii şi Europa centrală au convenit asupra ministrului german al apărării, Ursula von der Leyen, a treia pe lista Grupului de la Visegrad", şi a apreciat că "acum există o şansă ca preşedinţia Comisiei Europene să susţină o Europă puternică, respectând totodată interesele naţionale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel