Vijulie, către Dumitrescu: Sunteți ostentativ! Zamfir: Nu puteți să spuneți prostiile astea!/ Mă jigniți grav!

Daniel Zamfir s-a închinat la afirmațiile Violetei Vijulie. ”O cruce n-o să vă salveze” a fost replica liberalei. 

”Toți criticii PNL sau ai d-lui Cîțu- cum că nu cresc pensiile de la 1 septembrie- amuțeau. Amuțeau! Ce să mai zică, dacă ar fi spus dânsul ”da”?” a întrebat Răzvan Dumitrescu, în emisunea ”Subiectiv”, de la Antena 3, referindu-se la lipsa răspunsului ministrului de Finanțe cu privire la creșterea pensiilor în acord cu legea în vigoare, respectiv cu 40% de la 1 septembrie 2020. 

”Sunteți ostentativ” a venit replica Violetei Vijulie, de la PNL, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Liberala a continuat: ”Sunteți obișnuiți aici cu Guvernul PSD care, timp de trei ani, a făcut abuz de putere și încercați să transformați această idee...”. 

”A făcut abuz de putere majorând pensiile și salariile?” a întrebat realizatorul Antena 3. 

”Nu, puterea de cumpărare a românilor a scăzut pe vremea PSD și românii au...” a continuat Vijulie

”Nu puteți să vorbiți prostiile asta, îmi cer scuze” a intervenit și senatorul Daniel Zamfir, trecut la PSD. 

”Românii au trăit mult mai rău” a susținut Vijulie. ”Vorbiți prostii” i-a replicat senatorul PSD. ”Și dvs. încercați să faceți acest transfer asupra Guvernului Orban” a continuat argumentarea Vijulie. 

Întrebată despre datele care dovedesc scăderea puterii de cumpărare, Vijulie a răspuns că ”chiar a scăzut, dar și deficitul a fost extraordinar de mare, noi am reușit să-l menținem la 4,1%”.

”Având în vedere că nivelul investițiilor din vremea PSD a fost cel mai mic din toată istoria României...” a continuat Vijulie, fără a ști cu cât a scăzut: ”nu pot să vă spun cifra, însă românii au simțit în buzunarul lor și ei trebuie să știe că aceste lucruri le-au fost făcute de către guvernarea PSD, dezastruoasă. Dacă nu veneam noi pe ultima sută de metri a anului trecut la guvernare, n-am fi avut nici bani de pensii pentru ultimele luni, nici bani de salarii, concediile medicale nu mai fuseseră plătite de câteva luni”. 

”Doamne ferește! Doamne” a spus Daniel Zamfir, închinându-se. ”Să știți că o cruce n-o să vă salveze de cetățenii care simt în buzunarul lor” i-a spus Violeta Vijulie. 

Senatorul PSD i-a mai spus: ”Aveți o ușurință în a minți oamenii incredibilă”. ”Mă jigniți grav” a afirmat Vijulie, care i-a mai spus că ea n-a făcut atacuri la persoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel