Viitori clienți ai ING România își pot face cont complet online. Care este procedura.

Viitori clienți ai ING, care au împlinit 18 ani, își pot deschide un cont complet online.

Viitori clienți majori ai ING au posibilitatea de a deschide un cont complet online și de a primi cadrul prin curier, fără costuri suplimentare, a transmis banca printr-un comunicat, conform Agerpres.

„Începând din ianuarie 2020, ING Bank România le oferă viitorilor săi clienți posibilitatea de a deschide un cont complet online şi de a primi cardul prin curier fără costuri adiționale. Prin urmare, cei care doresc pot deveni clienți ING fără a vizita vreo sucursală, ci recurgând la aplicația ING Home'Bank disponibilă pe telefoanele lor mobile. Printre condițiile pentru deschiderea unui cont ING 100% online se numără faptul că noul client are peste 18 ani, rezidență fiscală în România şi un card de debit atașat unui cont la o altă bancă, aflată tot România. În consecință, poți deveni client ING în 10 minute cu ajutorul aplicației ING Home'Bank. În minutul următor, deja se poate activa opțiunea de plată cu telefonul, ING Pay, şi efectua o plată", precizează sursa citată.

90% dintre interacțiunile client-bancă au loc prin aplicație

În prezent, 90% dintre interacțiunile dintre clienți și bancă au loc în aplicația ING Home'Bank, transmite banca, iar unul din patru credite pentru persoane fizice este contractat în Home'Bank. Peste 150.000 de clienți ING plătesc la magazin cu telefonul, fie cu ING Pay (Android), fie cu Apple Pay (iOS).

Înființată în anul 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii tuturor categoriilor de clienți - companii mari şi mici, instituții financiare, mici antreprenori şi persoane fizice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel