VIDEO Trafic blocat pe DN73 în județul Argeș. Viitură puternică - UPDATE

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Traficul rutier a fost blocat pe DN73 în urma unei viituri puternice. Autoritățile intervin de urgență. 

UPDATE, ora 19:00: Se circula alternativ pe un singur sens pe DN 73 - jud.Argeș la km 70+600 (Rucăr) unde din cauza aluviunilor ce au acoperit partea carosabilă traficul a fost blocat. La fața locului se află lucrători de la drumuri naționale pentru degajarea drumului.

UPDATE: Din cauza precipitaţiilor au fost inundate 10 gospodării, iar DN73, între Rucăr şi Dragoslavele, a fost blocat din cauza aluviunilor, susțin reprezentanții ISU Argeș. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, persoana surprinsă de viitură a suferit o fractură deschisă şi este transportată la spital cu o ambulanţă. În condiţiile în care drumul era blocat, persoana accidentată a fost preluată de o patrulă de jandarmi, care i-a acordat prim-ajutor şi apoi, până la ambulanţă a fost transportată cu maşina viceprimarului localităţii.

- Știrea inițială - 

O viitură puternică a avut loc în județul Argeș în apropiere de Rucăr, în urma fenomenelor meteo severe din ultimele ore, conform România TV.

Traficul rutier pe Drumul Național 73 a fost blocat complet după ce mai multe lemne de mari dimensiuni au ajuns pe șosea. 

De altfel, o persoană a fost surpinsă de viitură și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi salvată. Mai mult, alte 10 persoane au fost evacuate din calea viiturii.

Autoritățile intervin în cel mai scurt timp pentru eliberarea carosabilului. 

Coloane de mașini s-au format deja pe mai mulți kilometri.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel