VIDEO Româncă, Italia, a maltratat doi bătrâni. Totul a fost filmat

Poliția din Livorno a emis un ordin de expulzare împotriva unei românce pentru maltratarea a doi bătrâni, cuplu, într-un azil.

Poliția din Livorno, în numele Procuraturii, a emis un ordin de expulzare împotriva unei îngrijitoare, în vârstă de 60 de ani, de naționalitate română, pentru maltratarea a doi bătrâni, cuplu, de 85 și 89 de ani. Românca, lucrătoare ca infirmieră într-un azil, a îngrozit autoritățile din Italia după ce a fost filmată în timp ce îi lovea pe cei doi bătrâni.

Cele două persoane au fost încredințate ei pentru îngrijire, pentru că rudele nu aveau pisibilitatea de a-i îngriji. După o primă sesizare, a fost instalată o cameră de supraveghere în camera bătrâneilor.

Femeia de 60 de ani a fost surprinsă de camerele de supraveghere din azil, lovindu-i, scuipându-i și înjurându-i pe cei doi bătrâni, potrivit filmării facute publice de today.it.

VIDEO

Imaginile scot în evidență cum românca împinge violent o femeie cu handicap în pat, fără ca soţul ei să poată interveni, mai mult de teamă să n-o păţească şi el. Familiile bătrânilor au denunțat-o pe româncă la poliție imediat ce au văzut imaginile terifiante.


Infirmiera care câștiga 1.400 de euro pe lună a fost concendiată și pusă sub acuzare de autoritățile italiene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel