VIDEO - NORUL de PLASTIC, filmare subacvatică, insula Bali

''Atât de mult plastic!'' este exclamaţia unui scufundător britanic care a filmat numeroase deşeuri din plastic în largul insulei Bali.

Un scufundător britanic s-a filmat în timp ce înota pe lângă o cantitate impresionantă de deşeuri din plastic în largul insulei indoneziene Bali, informează miercuri DPA.

Filmul postat pe YouTube îl înfăţişează pe Rich Horner în timpul unei scufundări la Manta Point, un loc popular pentru practicanţii acestei activităţi, din insula Nusa Penida, înotând printre gunoaie din plastic.

Curenţii oceanici ne-au adus un cadou minunat de meduze, plancton, frunze, crengi, ferigi, beţe etc, a scris Horner pe pagina sa de Facebook.

Oh, şi ceva plastic. Nişte pungi din plastic, sticle din plastic, pahare din plastic, folii din plastic, găleţi din plastic, ambalaje din plastic, coşuri din plastic, pungi din plastic, mai multe pungi din plastic, plastic, plastic, atât de mult plastic!, a mai scris scufundătorul.

[citeste si]

Bali se luptă de mai mulţi ani cu problema deşeurilor din plastic în zonele de ţărm. Ministrul indonezian al pescuitului şi resurselor marine, Susi Pudjiastuti, spune că nouă milioane de tone de deşeuri din plastic sunt deversate în apele teritoriale în fiecare an.

Indonezia, cel mai mare arhipelag din lume, şi-a luat angajamentul de a reduce deşeurile din plastic din apele sale cu 70% până în 2025.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel