VIDEO Godină și-a scos animalul exotic la plimbare cu autobuzul. Mesajul companiei de transport public

FOTO: Facebook / Alpaca. Marian Godină
FOTO: Facebook / Alpaca. Marian Godină

Marian Godină și-a scos animalul exotic la plimbare cu autobuzul. Un video a fost postat pe pagina de Facebook a animalului de companie, Pablo. 

Polițistul Marian Godină a publicat un video în care se observă cum își urcă animalul exotic într-un autobuz al companiei de transport public din Brașov. Imaginile au fost postate chiar pe pagina de Facebook Pablo the alpaca, creată special pentru animalul de companie, alături de o glumă. 

"Mirosea puțin în autobuz, dar m-am obișnuit repede. Glumesc, desigur. Sunt o alpaca cu simțul umorului".

Mesajul companiei de transport

După această acțiune, Marian Godină riscă o amendă între 100 și 500 de lei din cauză că animalele, altele decât câinii, sunt interzise. Operatorul public de transport în comun a reacționat imediat la imaginile apărute în spațiul public.

„Ne bucurăm că ești atras de noile autobuze verzi Menarini, însă să știi că, potrivit Regulamentului de transport public, aprobat prin HCL Brașov nr. 593/2018, accesul animalelor în mijloacele de transport este permis doar câinilor cu lesă și botniță. Apreciem interesul pe care l-ai arătat față de noile autobuze ce au fost puse în circulație în municipiul Brașov și sperăm că exemplul tău, de a testa mașinile, să fie urmat de cât mai mulți brașoveni și turiști. Evident, îi așteptăm neînsoțiți de alte animale decât câinii amintiți și fără bagaje voluminoase sau haine murdare. Cu drag, RATBV", se arată într-un mesaj al companiei RATBV.

 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel