VIDEO Centură ocolitoare Suceava, inaugurare. Ministrul Răzvan Cuc: Obiectiv așteptat de 12 ani

După ani lungi de așteptări Centura ocolitoare a municipiului Suceava a fost dată în trafic, anunță ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ministrul Răzvan Cuc a postat mai multe fotografii și filme, pe contul său de Facebook, pentru a arăta stadiul lucrărilor la centura Sucevei, alături de mesajul:

"Sucevenii au de astăzi un nou obiectiv de infrastructură care le va fi util în drumurile de zi cu zi"

Am fost prezent, la invitația autorităților locale din județul Suceava, la momentul dării în trafic a acestui obiectiv de infrastructură așteptat de 12 ani de către toți locuitorii din zonă.
Alături de Prefectul Județului Suceava, doamna Mirela-Elena Adomnicăi, am purta discuții cu reprezentanții constructorului și cei ai beneficiarului și aceștia ne-au dat asigurări că acest obiectiv poate fi folosit de către toți participanții la trafic.
Centura ocolitoare va ajuta la decongestionarea traficului din zonă și scurtarea timpilor de tranzit și așteptare pentru conducătorii auto.

VIDEO 1


Această lucrare trebuia finalizată în anul 2012, iar amplasamentul și terenul foarte dificile au făcut ca fostul constructor să abandoneze șantierul. CNAIR a fost nevoită să scoată din nou la licitație acest obiectiv. Lucrările au reînceput în luna martie 2019 și chiar dacă vremea nefavorabilă nu a dat posibilitatea constructorului să lucreze într-un ritm continuu, iată că astăzi am dat în trafic un obiectiv pentru care constructorul și-a asumat o garanție de 7 ani.
Toți factorii implicați m-au asigurat că nu sunt probleme de siguranță sau calitate, în acest sens circulația se desfășoară cu avizul organelor abilitate.” este mesajul ministrului Cuc.

VIDEO 2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel