VIDEO: Un tânăr dezbrăcat pe stradă agresează sexual un minor. Poliția face cercetări

Un minor de 16 ani a fost agresat sexual și bătut de un tânăr de 18 ani. Incidentul a avut loc în plină stradă, iar agresorul era dezbrăcat. 

Polițiștii din Neamț au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani care, dezbrăcat pe stradă, a agresat un minor. Incidentul a fost filmat, postat pe rețelele de socializare și preluat de presă. 

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a comis fapta.

Agresat sexual și bătut 

Din cercetările preliminarii a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 18 ani se afla pe o stradă din orașul Roznov, ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit”, se arată într-un comunicat de presă. 

Nimeni nu a intervenit 

În imaginile apărute în spațiul public se văd și alți tineri care iau parte la incident. Nimeni nu a intervenit sau nu a apelat la poliție. 

”În referire la afirmația potrivit căreia polițiștii ar fi fost sesizați privitor la aceste aspecte, facem precizarea că niciun polițist din cadrul Poliției orașului Roznov nu a fost sesizat direct sau prin Serviciul Unic 112 cu privire la această faptă”, au mai precizat polițiștii. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Agresorul a fost reținut 

”Persoana în cauză a fost condusă astăzi la sediul poliției, față de aceasta urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de mâine, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Neamț.  

Iată imaginile: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel