Victoria's Secret, probleme URIAȘE. Vândută unui fond de investiții

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Compania Victoria's Secret are probleme foarte mari în ultima perioadă, motiv pentru care ar putea fi vândută unui fond de investiții.

Retailerul american de modă L Brands se apropie de încheierea unui acord în privinţa vânzării Victoria's Secret către fondul de investiţii Sycamore Partners, potrivit CNBC.

Sycamore, cu sediul în New York, care administrează active de aproximativ 10 miliarde de dolari, este specializată în valorificarea reţelelor de magazine clasice cum sunt Staples, Talbots şi Nine West.

Critici pentru relaţia strânsă cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein

Acţiunile L Brands au crescut cu 1,5% luni dimineaţă.

Informațiile privind posibila vânzare apar după ce Wall Street Journal a raportat luna trecută că firmele au purtat discuţii, iar CEO-ul L Brands, Les Wexner - cel mai longeviv CEO din S&P 500 - a avut în vedere demisia.

Wexner se luptă cu criticile pentru relaţia strânsă cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein, care i-a gestionat averea timp de aproxiamtiv 20 de ani.

Probleme din cauza articolului recent despre hărțuire sexuală

Victoria's Secret are, de asemenea, probleme, după ce un articol recent din New York Times a descris practicile de hărţuire sexuală şi intimidare din cadrul companiei, incluzând plângerile privind conduita inadecvată a fostului şef de marketing Ed Razek. Peste 100 de modele au semnat, săptămâna trecută, o scrisoare deschisă către şeful Victoria's Secret, John Mehas, în care Razek şi Wexner sunt acuzaţi că au încurajat o cultură misogină, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel