Victor Ponta, verdict pentru TVR

Victor Ponta a vorbit despre situația actuală în care se află TVR după ce ANAF a anunțat, marți, instituirea de popriri pe conturile Televiziunii Române.

"Televiziunea Română este în subordinea Parlamentului României. Noi, la solicitarea Parlamentului României, în 2012 dacă nu mă înșel, am intervenit printr-un program de salvare de care noi ne-am ținut — și conducerea televiziunii nu s-a ținut. Am înțeles că se mai angajează încă vreo 80 de directori, nu știu, 84 sau câți ori fi... Atâta doar. Nu este o instituție în subordinea Guvernului, nu avem dreptul noi să ne pronunțăm. Parlamentul se va pronunța, doar că nimeni nu poate să ceară ANAF-ului să încalce legea, că după aceea răspund ei penal, dacă încalcă legea. Este valabil pentru toată lumea", a declarat Victor Ponta, la conferința de presă organizată cu ocazia lansării spre dezbatere publică a Strategiei Naționale în Domeniul Achizițiilor Publice pentru perioada 2015-2020, precum și două proiecte din noul cadru legislativ.

La rândul său, Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că "este o abordare normală atunci când astfel de situații se întâmplă". "Legea trebuie aplicată, indiferent de care entitate vorbim", a menționat Teodorovici, scrie Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Mircea Radu lovește în TVR. Ce dezvăluiri a făcut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel