Victor Ponta, scandal cu Cozmin Gușă și Traian Băsescu. ”A luat foc cuplul de șantajiști, spăgari, bișnițari”

Ponta și Tăriceanu
Ponta și Tăriceanu

Victor Ponta a reacționat dur pe Facebook la criticile din spațiul public cu privire la noua alianță ALDE - Pro România. 

”Ne înjură Băsescu și Gușă - e semnul cel mai clar că facem bine ce facem și trebuie să continuăm

Băsescu + Gușă , clasicul cuplu de șantajiști, șpăgari și bișnițari, a luat foc! Tocmai își găsiseră în "neconflictuala Viorica" o nouă victima de unde să suga bani și avantaje - și eu le stric afacerile! Băse și Gușă vor în continuare Guvernul acesta rău pentru România și bun pentru ei - ați înțeles? Ăștia care se lăfăiau în bani și avantaje în timp ce tăiau pensiile, salariile și băgau firmele românești în faliment - nu le ajunge niciodată!

Viața ne-a învățat pe toți că atunci când te înjură și te atacă tâlhării de genul Băsescu sau Gușă înseamnă că faci ceva bun și le strici lor șpăgile și aranjamentele murdare - deci continuă! Iar viață o să o învețe rapid pe Doamna Dăncilă că laudele băloase ale acestora fac mult mai rău decât orice critică!

Ne înjură Băsescu și Gușă - e semnul cel mai clar că facem bine și trebuie să continuăm!”  a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Scenariul lui Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că ”planul cu Mircea Diaconu a fost pus la cale în Croația de George Maior, Florian Coldea și un fost lider PSD-ist". 

În plus, el a precizat că „această șmecherie vine din disperare și disperarea cred că are la bază numirea Danei Gîrbovan la Ministerul Justiției, adversar declarat al cuplului Florian Coldea - Laura Codruța Kovesi, iar faptul că a fost nominalizată drept ministru al Justiției independent cu posibilitatea de a nominaliza șeful Parchetului General și al DNA, cred că i-a pus pe mulți pe jar". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel