Victor Ponta, pact pe cultură. Alina Gorghiu, atac direct

Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, l-a atacat pe premierul Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook. 

Alina Gorghiu îi răspunde premierului Victor Ponta la noul pact propus pe cultură cu o propunere: "consider că singurul pact pe care președintele PSD, Victor Ponta, e necesar să-l propună este domnului prim ministru, Victor Ponta, și acesta trebuie să fie Pactul pentru respectarea legii și a statului de drept". 

Președinta PNL continuă: "De exemplu, refuzul de a organiza alegeri parțiale este un abuz grav al Guvernului, pe care PNL l-a semnalat de mai multe ori. Există acum 26 de mandate de primar vacante, 6 mandate de parlamentar vacante, 3 mandate de președinte de consiliu județean vacante și 2 consilii locale dizolvate. În cazul a 14 primării, a două cazuri de parlamentari și a unui consiliu județean, guvernul a încălcat deja legea, refuzând să organizeze alegeri parțiale în termenul legal de 90 de zile". 

PNL semnează doar pactele propuse de Iohannis

"Înainte ca domnul Victor Ponta să mai propună vreun pact, altul decât cel de a intra în legalitate și de a respecta statul de drept, revin cu solicitarea adresată Guvernului, de a organiza cât mai urgent alegerile parțiale. Situația electorală a PSD, din acest moment, nu poate fi mai presus de aplicarea literei și spiritului legii. Fapte, nu pacte, domnule prim ministru! Singurele pacte care se pot transforma și în fapte sunt cele care au girul unor persoane credibile, înțelegeți dumneavoastră la cine mă refer. Restul sunt doar vorbe", a conchis Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel