VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. TRAIAN BĂSESCU, eroare majoră, taxată dur

Victor Ponta, Traian Băsescu
Victor Ponta, Traian Băsescu

Decanul Academiei Naționale de Informații, Cristian Troncotă, a desființat afirmațiile președintelui Traian Băsescu despre activitatea premierului Victor Ponta ca ofițer acoperit în cadrul SIE. 

Cristian Troncotă spune că Victor Ponta putea fi cel mult colaborator al SIE. Mai mult, legislația în vigoare în 1997 nu i-ar fi interzis o astfel de colaborare.

"Din ceea ce a declarat dânsul (n.r. - Traian Băsescu), și nu numai acum, se pare că ori domnia sa nu știe ce este ofițerul sub acoperire, ori se ține de glume. Un ofițer sub acoperire înseamnă un ofițer care are o identitate falsă, are o biografie pe care trebuie să o învețe. Dacă era ofițer acoperit nu-l mai chema Ponta, își schimba numele și nu mai știa nimeni de el. (...) Dacă vă uitați bine în legile existente, atunci în 97, avea voie, pentru că el nu era folosit pe spațiul intern să dea informații despre colegii lui procurori. Era folosit într-o misiune diplomatică, în exteriorul țării. Cred că foarte mulți dintre cei care ocupă funcții importante în anumite momente ale vieții au fost utilizați de servicii și probabil au dat rezultate foarte bune", a declarat Cristian Troncotă, potrivit Jurnalul

Gabriela Firea: Traian Băsescu, influență malefică. Klaus Iohannis, ultima victimă politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel