VICTOR PONTA, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE: Sunt Victor Viorel Ponta. Vreau să fiu președintele românilor. De la Traian Băsescu am învățat...

Candidatul PSD la Președinție, premierul Victor Ponta, se simte pregătit, are curajul, încrederea și credința  că poate să devină preşedintele românilor, la vârsta de 42 de ani. "Sunt Victor Viorel Ponta. Vreau să fiu președintele românilor", a spus premierul la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidențiale, amintind și ce a învățat de la Traian Băsescu: "Am învățat ce să nu fac... Am învățat cum să nu mă comport...  Am învățat cum să nu fac de râs o țară întreagă...".

"Vedeți că iese soarele și pe strada noastră. Vedeți că iese soarele și în țara noastră. Mai avem foarte puțin, 55 de zile, și încă o bătălie de câștigat și vă chem pe toți să pornim pe drumul schimbării, vă chem pe toți să fim împreună pe drumul spre marea unire a tuturor românilor.

Mulțumindu-le celor participanți, candidatul PSD la Președinție a continuat: Vreau să vă gândiți dincolo de discursuri, dincolo de campanie, la ceva ce am uitat în acești 25 de ani, că putem fi împreună, nu separați, că putem avea grijă unii de alții, că putem să avem încredere, să fim mândri și să facem o schimbare a noastră și a țării noastre.

Vreau să redescoperim ceva ce s-a pierdut de mult în România, vreau să avem încredere unul în altul, că suntem români și că suntem mândri de asta. Schimbarea nu înseamnă doar schimbarea unui președinte, a unui sistem politic, ci schimbarea noastră, a fiecăruia. 

Stimați români, stimați colegi, sunt Victor Viorel Ponta. Vreau să fiu președintele românilor, al acelor români care sunt împreună, al acelor români care au încredere, al acelor români care sunt mândri și care au speranța că vor schimba țara în bine. Acel președinte vreau să fiu și vă chem să fiți alături de mine în această mare bătălie către marea unire".

"Azi la 42 de ani vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, credinţa, împreună cu dumneavoastră, că pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm. Vreau să fiu preşedintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la marea unire", a spus Ponta.

Am învățat de la Traian Băsescu....

Liderul PSD a vorbit și despre învățămintele pe care le-a tras de la președintele Traian Băsescu.

"Am învățat ceva foare important de la Traian Băsescu. Am învățat ce să nu fac dacă ajung președintele României. Am învățat cum să nu mă comport dacă dumneavoastră veți avea încrederea să-mi acordați această înaltă poziție. Am învățat cum să nu fac de râs o țară întreagă și cum să nu disprețuiesc pe cei care mă trimit acolo. Voi fi președintele care va arăta respect, președintele care va putea să arate dialog, înțelegere, cel care vă va face mândri că sunteți români. Vreau să fiu acel președinte cu care dumneavoastră, toți, să vă mândriți, dar vă propun ceva mai dificil, vreau să ne schimbăm cu toții, nu doar președintele țării, vreau să fim încrezători, să fim mândri să facem împreună acea schimbare și acea marea unire care ne dă speranța în viitor. Vă rog și vă cer să fiți alături de mine în această mare schimbare a României. Cei care au făcut României rău și românilor vreau să plătească, dar nu ca răzbunare, ci pentru că am promis dreptate până la capăt, pentru vrem să arătăm că România poate fi țara în care nimeni nu este mai presus de lege, dar și țara în care legea îl protejează pe cel mai slab. Acolo unde a fost dezbinare, vreau să fie unire, acolo unde a fost ură, vreau să fie respect și iubire, acolo unde a fost ceartă, vreau să fie pace".

Citește și VICTOR PONTA, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE: Monica Macovei, atac la Ponta: Micul Ceaușescu ține să-și serbeze ziua pe Stadionul Național

"Vreau spun cât sunt recunoscător pentru că la 37 de ani aţi avut încredere să mă alegeţi în fruntea PSD, partid pe atunci înfrânt, care îşi pierduse speranţa. Am fost împreună, uniţi şi am câştigat toate bătăliile. O vom câştiga şi pe cea din 16 noiembrie, o bătălie pentru România', a spus Ponta.

"Vreau să mulţumesc românilor care la 39 ani au avut încredere să fiu cel mai tânăr premier din Europa, premierul unei ţări distrusă economic şi social, fără încredere, fără speranţă. Împreună am îmdreptat lucrurile rele, am făcut multe lucruri bune, am arătat că românii pot să aibă grijă unii de alţii, pot să trăiască în ţara lor" aşa cum îşi doresc, a adăugat Ponta.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a lansat, sâmbătă, de ziua sa, candidatura la funcţia de preşedinte al României, într-un eveniment grandios, pe Arena Naţională, unde au participat 70.000 de persoane, din toată ţara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel