Victor Ponta și Klaus Iohannis, HOROSCOP. Ce spune horoscopul pentru Ponta și Iohannis de ALEGERILE PREZIDENȚIALE, 2 noiembrie

2 noiembrie este o zi importantă pentru toți candidații la prezidențiale. În rândurile de mai jos, veți vedea ce au pregătit astrele pentru Victor Ponta și Klaus Iohannis, preferații în sondaje, pentru 2 noiembrie, primul tur al alegerilor.

VEZI ȘI: Udrea, imagini inedite cu o zi înainte de start vot


Klaus Iohannis s-a născut pe 13 iunie, fiind zodia Gemeni

"Apare o perspectivă noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu și pe tine. Rămâi foarte precaut în fața noului, pentru că nu ești sigur că duce într-o direcție atât de bună pe cât pare. Păcat, ai putea rata o șansa excelentă dacă lași îndoiala să te conducă, pentru că dacă ai lăsa un pic lucrurile la voia întâmplării, ai putea avea parte de reușite grozave. Dacă spui nu de la primele semne, șansa va trece pe lângă tine și nu vei ști să profiți de ea, descoperind prea târziu cât de bună era, poate atunci când vei vedea că altcineva beneficiază de acea ocazie minunată!", arată horoscopul pentru Gemeni postat pe Teotrandafir.

"Analizați totul foarte detaliat pentru a nu risca. Nu este indicat să investiți în jocuri de noroc, sau în alte domenii. Relaxați-vă dacă sunteți tensionat", scrie și B365.

"Dorința de rafinare sufletească este la cote mari. Activitățile culturale, dialogurile cu oameni erudiți, lecturile despre culturile și civilizațiile lumii sunt teme potrivite stării tale de spirit din acest weekend. Depinde numai de tine să îți aranjezi programul și, în funcție de caz, bugetul, pentru a te bucura de toate cu măsură", arată și Income.

Victor Ponta este născut pe data de 20 septembrie, în zodia Fecioară

"Primești o veste care anunță un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificație cu totul specială. Emoția crește cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment și se vede că stai ca pe ghimpi. E o așteptare plăcută totuși, deoarece îți legi toate speranțele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar și această așteptare are rolul ei, pentru că te face să privești cu și mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit", este horoscopul pentru Fecioară postat pe Teotrandafir.

"Fecioarele întâmpina astăzi multe probleme, iar asta creează disconfort. Norocul nu prea e lângă dvs și veți avea multe dificultăți financiare cu care vă confruntați în mod constant", arată și B365.

"Se pare că finalul acestei săptămâni îți aduce preocupări legate de sănătate, dar și de activitatea profesională de la serviciu. Este bine să îți dozezi eforturile și să te detașezi de forfota cotidiană. Sănătatea este precară, dar evită pe cât posibil tratamentele alopate. Odihna, compania celor dragi și plimbarile în aer liber îți pot oferi adevărate minuni", scrie Income.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel