Victor Ponta: Dragnea continuă să vă păcălească

Diana Popescu / 21 iun 2017 / 19:37

Moţiunea de cenzură a dat jos Guvernul Grindeanu, dar Victor Ponta continuă cu acuzațiile la adresa lui Liviu Dragnea.

"Ce a făcut Dragnea concret că să se lupte împotriva sistemului. În OUG 13 era o chestie acolo, nu o luptă împotriva sistemului. Tot ce s-a spus azi e o păcăleală pentru toată lumea. A fost o bătălie între Dragnea şi Grindeanu. Viitorul premier va trebui să fie mult mai obedient ca Grindeanu. Alea cu sistemul sunt praf în ochi, prosteală pentru oameni", a spus Ponta. 

"Criză a pornit de la faptul că Dragnea nu poate fi premier. Vrea să conducă Guvernul de la Kiseleff. Liviu Dragnea a continuat să va păcălească. Nu mai credeţi gogoşi. Eu am ales partea bună, chiar dacă partea bună nu a câştigat. Prefer să fiu cu partea bună chiar atunci când pierd o bătălie. Războiul nu s-a terminat deloc. Un asemenea control şi frică pe parlamentari nu am mai văzut. Nu contest decizia de excludere. Mai trebuie însă să fac politică şi voi face", a mai spus fostul premier.

”Domnul Iohannis este în cea mai bună poziţie fără să facă nimic pe plan intern. Pe plan intern a stat deoparte şi PSD şi domnul Dragnea i-a pus pe tavă acest drept dacă mai dă un premier de la PSD sau dacă joacă altfel.”, a adăugat acesta, la România Tv.

[citeste si]