Urmărește emisiunea live


Victor Ponta: Dragnea continuă să vă păcălească

Moţiunea de cenzură a dat jos Guvernul Grindeanu, dar Victor Ponta continuă cu acuzațiile la adresa lui Liviu Dragnea.

"Ce a făcut Dragnea concret că să se lupte împotriva sistemului. În OUG 13 era o chestie acolo, nu o luptă împotriva sistemului. Tot ce s-a spus azi e o păcăleală pentru toată lumea. A fost o bătălie între Dragnea şi Grindeanu. Viitorul premier va trebui să fie mult mai obedient ca Grindeanu. Alea cu sistemul sunt praf în ochi, prosteală pentru oameni", a spus Ponta. 

"Criză a pornit de la faptul că Dragnea nu poate fi premier. Vrea să conducă Guvernul de la Kiseleff. Liviu Dragnea a continuat să va păcălească. Nu mai credeţi gogoşi. Eu am ales partea bună, chiar dacă partea bună nu a câştigat. Prefer să fiu cu partea bună chiar atunci când pierd o bătălie. Războiul nu s-a terminat deloc. Un asemenea control şi frică pe parlamentari nu am mai văzut. Nu contest decizia de excludere. Mai trebuie însă să fac politică şi voi face", a mai spus fostul premier.

”Domnul Iohannis este în cea mai bună poziţie fără să facă nimic pe plan intern. Pe plan intern a stat deoparte şi PSD şi domnul Dragnea i-a pus pe tavă acest drept dacă mai dă un premier de la PSD sau dacă joacă altfel.”, a adăugat acesta, la România Tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel