Victor Ponta, acuzaţii privind întâlnirile lui Dragnea cu Kovesi

Victor Ponta face noi dezvăluiri despre întâlnirile petrecute în urmă cu câțiva ani în vila SRI, unde s-ar fi aflat Liviu Dragnea şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

Victor Ponta a susţinut, duminică, la Antena 3,  că nu deține fotografii de la eveniment, pentru că nu a participat, fostul premier afirmând că  Liviu Dragnea şi Kovesi s-au întâlnit.

"Nu, nu am asa ceva. Nu am nici cu tăierea porcului, nici cu a domnului Dragnea. A fost acolo, într-adevăr. Am vorbit în contextul în care domnul Dragnea v-a spus că nu s-a întâlnit niciodată cu doamna Kovesi. S-a întâlnit de multe ori. Ideea e următoarea: acum,domnul Dragnea e un luptător cu statul paralel. Dacă statul paralel e format din Kovesi şi Coldea, domnul Dragnea era parte din el. O dată e cu fanarioţii, o dată e cu poporul. Nu înţeleg. De aceea am povestit acel episod. Nu am fost la acel eveniment, dar am participat la alte întâlniri, alături de Dragnea şi alţi oameni. A fost şi doamna Kovesi la unele întâlniri."

Întrebat cine a făcut invitaţiile, Ponta a continuat că: "Cei care erau gazde. În cazul meu, era gazdă un domn cu care sunt şi rudă, domnul Maior. Pentru doamna respectivă era nepotrivit. Pentru mine nu, că eram invitat de o rudă."

[citeste si]

Fostul premier a spus că nu cunoaște nimic legat de activitatea firmei Tel Drum.

"Nu știu de activitatea Tel Drum, am zis și la DNA. După ce va studia dosarul Tel Drum, dacă nu este ticălos, va trebui să îmi ceară scuze și mie și lui Grindeanu și lui Teodorovici" a precizat Victor Ponta, după ce în spațiul public au apărut informații că dosarul "Tel Drum" se bazează pe mărturiile celor trei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel