Urmărește emisiunea live


Victor Ponta, atac la Guvernul tehnocrat: Un an de JAF NAȚIONAL

Fostul Premier al României, Victor Ponta, este de părere că 2016 a fost un an de jaf național. Ponta atacă Guvernul tehnocrat într-un mesaj postat pe Facebook.

1 AN (2016) de JAF NATIONAL! Ati auzit dvs sa se deschida vreo ancheta?!?! Daca era Guvernul PSD pana acum se mutau procurorii cu totul in Piata Victoriei !!!

1. In Bugetul pe 2016 nu s-au incasat 12 miliarde RON fata de ce se prevazuse in legea prezentata de Guvern catre Parlament - dupa care s-au falsificat datele pentru rectificarile bugetare ca sa apara "pozitive" inainte de Alegeri!
Vinovati directi :
- Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea ( 8 miliarde ) - deputat USR!
- seful ANAF Dragos Doros ( 4 miliarde) - de azi demisionar ; il veti gasi curand angajat la una din multinationalele care nu au mai platit taxe in 2016
- Ministrul Finantelor Anca Dragu (revine la BERD la Londra pe pozitia care i-a fost rezervata / salariu anual cu 6 cifre !)

2. Sistemul Energetic National este oficial in criza (adresa Transelectrica / date CE Oltenia etc) din cauza nerespectarii legislatiei privind stocurile de iarna
Vinovat direct - Ministrul Energiei Victor Vlad Grigorescu; dupa pierderea functiei probabil angajat la acea firma offshore din Caraibe de unde a primit 200.000 Euro pentru inchirierea unui site!!! Sigur - si aici s-a facut o ancheta!

Si intre timp aflam cum se munceste "cu aprindere" la dosarul unei secretare de primarie care a primit 6 pesti spaga, la dosarul din 2003 la care a depus denunt un biet condamnat in alta cauza sau la campania electorala din 2009?!?! Prosteala pe fata!

Frustrarea romanilor fata de "Binom" / "Sistem" nu vine din ce spun Voiculescu, Ghita, Adamescu, Dragnea , Tariceanu, Ponta, RTV, Antena 3 etc - ci din faptul ca orice om normal vede cu ochiul liber ca "pentru unii muma - pentru altii ciuma"!!! Si ca in loc de anchete penale se face doar politica antinationala!

Iar cei din "Propaganda" Sistemului au ajuns blazati si frustrati ca nici ei nu mai cred in povestile pe care trebuie sa le repete zi de zi! Este ordin - dar fara placere!

Si Basescu pana in 2014 / Iohannis dupa 2014 s-au bucurat ca acest Sistem ii "serveste"!!! Fara sa inteleaga ca asa s-a distrus si se distruge in continuare Romania! Ghinion - au fost alesi!, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel