Victor Ponta, anunț sumbru pentru România: Vine furtuna economică

 Victor Ponta a comentat, marți seara,  situația politică internă, afirmând că "sută la sută vine furtuna economică".

"Le-am stricat niste blaturi si ma bucur de chestia asta. Ceea ce este cel mai important si ce am incercat sa stric si eu, ce a incercat si domnul Tariceanu, este acest dolce far niente, domne', dupa 27 mai, doamna Dancila a scapat de Dragnea, deci mergem mai departe la fel.

A fost cel mai prost rezultat din istoria PSD. Apoi, au venit, l-au luat cu duba pe Dragnea. Dupa care, au devenit toti curajosi, cum a fost dupa ce a fugit Ceausescu cu elicopterul, stiti ca toti din CC s-au declarat antiCeausisti: Bobu, Postelnicu, Dascalescu. Dar dupa aia nu au ramas tot ei la putere. Aici au ramas si nu s-a schimbat nimic.

Vezi și: Daniel Zamfir, atac la Victor Ponta: Ăsta-i şarpele pe care Călin Popescu Tăriceanu l-a băgat în casa noastră

Am avut o singura discutie cu doamna Dancila pe aceasta tema, i-am spus sa schimbe guvernul, programul de guvernare. A zis "da, da, da", dar nu a mai schimbat. Domnul Tariceanu i-a spus acelasi lucru, suntem in colaps bugetar. Sigur, mai da Teodorovici 50 de lei la pensie, ca impuscatu'... Nu s-a schimbat nimic", a explicat Victor Ponta la Realitatea TV.

"Asta seara, nu avem un guvern care sa poata sa functioneze. Tot in aceasta seara, doua agentii de rating international au spus acelasi lucru: va duceti in cap cu Romania.

Problema este urmatoarea: nu mai sunt bani, nici nu o sa avem bani, nu avem un program economic si nu avem pe cineva care sa ne pregateasca pentru furtuna. Eu sunt convins ca furtuna economica vine. Suta la suta vine", a completat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel