Victor Ponta: A țipa înainte pentru a justifica pierderea alegerilor, lipsă de civilizație

Premierul Victor Ponta atrage atenția că a "ţipa" înainte pentru a justifica pierderea alegerilor denotă lipsă de civilizaţie, prezentând, totodată, și un argument pentru care este "absolut convins" că scrutinul electoral pentru alegerea viitorului președinte va fi unul corect.

"Vreau să fac un apel către toţi actorii politici şi mediatici. Sunt absolut convins că procesul electoral se va realiza corect, domnul vicepremier Oprea răspunde de el şi, aşa cum am organizat toate alegerile de când e acest Guvern, nu a fost niciodată nici cea mai mică problemă. Cred că să rămânem în teoriile de acum 20 de ani în care e bine să ţipăm înainte ca să justificăm că pierdem alegerile, cred că e un semn de lipsă de dezvoltare şi de civilizaţie al socieţii româneşti", a declarat premierul Victor Ponta, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, citează Mediafax.

Apelul prim-ministrului survine la mai puțin de o zi de la declarațiile pe care președintele Traian Băsescu le-a făcut, luni, în cadrul unei declarații de presă de la Palatul Cotroceni.

Citește și Băsescu: PSD vrea să mituiască primarii cu bani publici

Preşedintele Băsescu a susținut că o serie de acte normative emise de Guvern, precum OUG privind migrația aleșilor locali sau OUG 45/2014, prin care se modifică structura BEC şi a secţiilor de votare, dar şi "punerea sub control politic" a unor instituţii ale statului - CNA, Avocatul Poporului -  pot afecta corectitudinea alegerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel