EXCLUSIV  Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene, la interviurile DCNews

Victor Negrescu. foto: MAE
Victor Negrescu. foto: MAE

Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene, este invitatul DCNews de miercuri, 9 mai. 

Interviul cu ministrul Victor Negrescu va fi difuzat de la ora 11:00, miercuri, 9 mai, de Ziua Europei. 

Ministrul Victor Negrescu va aborba mai multe subiecte, printre care preluarea președinției Strategice a Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării. Veți afla obiectivele, dar și ce presupune și ce câștigă România. Totodată, ministrul va vorbi despre preluarea președinției Consiliului UE de către România și va detalia clar acest subiect. 

Miercuri, de la ora 11:00, urmăriți interviul cu Victor Negrescu, pe DCNEWS.RO și pe pagina de Facebook DCNews. 

[citeste si]

Cine este Victor Negrescu

Victor Negrescu (n. august, 1985) este ministru delegat pentru Afaceri Europene de la 29 iunie 2017. Este membru al Partidului Social Democrat, președintele-coordonator național al PES activists România, iar între iulie 2014 și iunie 2017 a fost membru al Parlamentului European.

Victor Negrescu a activat în Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European şi a fost membru în Comisia pentru bugete, Comisia Juridică și Comisia pentru Industrie, cercetare și energie.

Victor Negrescu este primul europarlamentar român care a introdus în dezbatere și obținut aprobarea pentru un Proiect Pilot – Accesul la Sănătate pentru persoanele din mediu rural, în valoare de 1 milion de euro, destinat să îmbunătățească accesul la servicii de sănătate de calitate pentru persoanele care trăiesc în sate și în miciile orașe. În total, europarlamentarul român a obținut proiecte pilot și acțiuni pregătitoare pentru România în valoare de 9,3 milioane de euro. Dintre acestea, 4 milioane vizează în mod direct și exclusiv industria și cercetarea românească, iar 7,3 milioane de euro sunt axate pe dezvoltarea sectorului digital (IT&C).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel