Victor Negrescu: Michel Barnier, negociatorul şef al UE pentru Brexit, vizită în România

Sebastian Florea / 06 feb 2018 / 21:06
Întâlnire Victor Negrescu - Michel Barnier. foto: @victornegrescu, facebook
Descriere foto: Întâlnire Victor Negrescu - Michel Barnier. foto: @victornegrescu, facebook

Victor Negrescu anunţă că negociatorul şef al UE pentru Brexit va efectua în viitorul apropiat o vizită în România.

Negociatorul şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, va efectua în viitorul apropiat o vizită în România, a anunţat marţi ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

'Sunt bucuros să vă informez asupra faptului că Michel Barnier va efectua în viitorul apropiat o vizită în România, în vederea consolidării cooperării şi creşterii calităţii contribuţiei ţării noastre la consolidarea Uniunii Europene', a scris Victor Negrescu, pe Facebook.

Totodată, Victor Negrescu a precizat că a avut marţi, la Strasbourg, o întrevedere cu Michel Barnier.

'Prioritatea noastră este aceea de a proteja drepturile românilor care locuiesc, lucrează sau studiază astăzi în Marea Britanie. Vom rămâne în continuare, inclusiv din perspectiva responsabilităţii României ca viitoare Preşedinţie a Consiliului Uniunii Europene, în contact permanent cu Michel Barnier şi echipa de negociatori a Comisiei Europene, pentru a ne asigura că şi următoarele runde de negocieri vor înregistra evoluţii care să reflecte interesele românilor, dar şi tuturor celorlalte state membre', a mai afirmat Negrescu.

[citeste si]