EXCLUSIV  Victor Ciutacu, veste proastă pentru Cioloș: Se anunță SFÂRȘITUL

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a explicat, pentru DC News, că scandalul în care a intrat recent partidul lui Dacian Cioloș ar putea fi sfârșitul politic al noii formațiuni politice. 

Jurnalistul consideră că și pentru cei care critică actuala putere, dezvăluirile recente ar trebui să conteze decisiv. 

"Într-o lume normală la cap, chiar dacă nu îi placi pe oamenii de la putere, dar în care nu te întorci cu spatele la tâmpeniile celor care îți susțin cauza, situația în care se află partidul lui Cioloș acum ar trebui să însemne sfârșitul. Dincolo de nevoia de a cumpăra un partid, că până la urmă este vorba despre o tranzacție, și din toată piața asta care abundă de partide nou înființate și defilând cu sloganul "oameni noi în politică" să preiei fix construcția unor securiști... ar trebui să îți aducă sfârșitul.

Acest lucru ar trebui să se întâmple chiar în interacțiunea cu electoratul său, adică cel de dreapta și cel care, de obicei, nu merge la vot. Dacă acești oameni vor salvarea într-o construcție securistică patronată de unul care defilează cu sloganul de care vă spuneam... atunci avem o problemă ca țară", a declarat Ciutacu.

"Dacă securiștii sunt niște modele..."

"Poate că acesta este noul trend, noua salvare și, în eventualitatea în care Dacian Cioloș va avea câștig de cauză, să redăm securității atribuțiile de urmărire penală, să reinstituționalizăm Big Brother, să ne conducă ofițerii. Dacă securiștii sunt niște modele... Ar fi chiar peste ce a făcut Gabi Oprea. Ce mi se pare genial este că inițial partidul lui a fost înființat de oameni de toată nădejdea.

După dezvăluirile lui Marius Oprea, căutând simplu pe Google, descopereai accidentul fiului lui Iordache, afacerea Țigareta, faptul că tatăl era consilierul generalului Toma Zaharia. La un simplu click. Acum să nu îmi spună că Cioloș, care s-a lansat online și IT, nu avea pe unul care să dea o căutare pe Google", a adăugat jurnalistul pentru DC News.  

VEZI ȘI:

Cioloș, explicații și scuze după scandalul din jurul PLUS: Nu am știut. Regret

Prevestire pentru Cioloș: Îl va îngropa politic! Vă spun cu exactitate


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel