Victor Ciutacu, deconspiră PSD! Mesaj electoral, copiat după un rapper

"Vrem schimbare. PSD îţi dă puterea", mesajul ales de PSD pentru alegerile locale, ar fi copiat de la un cântăreț de rap, susține Victor Ciutacu.

"PSD vrea schimbare. După ce a fost atâta vreme la putere, își arogă un mesaj electoral pe tema asta. Dincolo de tembelismul promovării unui manifest politic pe fundal de război, dat fiind că n-am citit vreun anunț potrivit căruia partidul s-ar fi înțeles cu sursa preluării lui, mesajul pare furat, cu tot cu poză.

De la un artist hip-hop, JustMarshal pe numele lui de scenă, care are și cont de facebook. Întrebarea e nu dacă-s tâmpiți ăia care au acceptat ideea, ci dacă banii plătiți așa-zișilor strategi electorali sunt chiar toți furați. Doar unii care găsesc bani pe stradă pot să-i cheltuie atât de iresponsabil", scrie Victor Ciutacu, pe blogul personal.

"Vrem schimbare. PSD îţi dă puterea" - va fi sloganul social-democraţilor, pentru alegerile locale. Strategia PSD pentru începutul de vară - să deschidă partidul către societate şi oameni. Inedită este, însă, poza aleasă de PSD Neamţ, filiala de unde a plecat ideea, care înfăţişează un manifestant cu mască de gaze, în timpul unui protest, potrivit Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel